HANDMADE GIFT IDEAS - DIY PART 6



Σκεφτηκα να δωσω συνεχεια σε μια παλιοτερη αναρτηση μου με θεμα τα κρεμαστα σημειωματαρια.Ιδεες απλες για να φτιαξετε μονοι σας μικρα δωρακια οπως τα παρακατω σημειωματαρια με τις καρδιες.....


Τα υλικα που χρειαζεστε ειναι :
ξυλο που θα το χρησιμοποιησετε ως βαση
χαρτια για decoupage
ξυλοκολλα κρυσταλιζε 
ψαλιδι σχεδιων
υλικα της αρεσκειας σας οπως κουμπια ,κορδελες...
και την φαντασια σας. 


Κολληστε το χαρτι που επιλεξατε για φοντο, στο ξυλο με την ατλακολ κρυσταλιζε.Πρεπει να παιξετε με τους συνδιασμους και να συνδιασετε τα σχεδια που θελετε (οπως οι καρδιες) με ενα διαφορετικο μοτιβο χαρτιου.Πρωτα κολληστε το μοτιβο σας σε ενα πιο σκληρο χαρτι και μετα κοψτε το σχεδιο με το ψαλιδι.

Τις καρδιες τις κολλησα με ζεστη σιλικονη για να δωσει τρισδιαστατο αποτελεσμα.Μπορειτε να βαλετε οτι υλικα βρειτε πιο ευκολα,κορδονια,σκοινια,κορδελες,κουμπια,ξυλινες μινιατουρες.....και πολλα αλλα.





Επειτα φτιαξτε μια θηκουλα για το post it.Επενδειστε την με διαφορετικα χαρτια,ειτε σε σχεδιο ειτε σε υφη.Κοψτε τα με ψαλιδια σχεδιων για να εχουν πιο ομορφο τελειωμα.Κολληστε την θηκη με ατλακολ...αποφυγετε την σιλικονη σε αυτη την περιπτωση. 


Μην ξεχασετε να βαλετε ενα κρεμαστρακι στην πισω μερια ....και το δωρο σας ειναι ετοιμο... 
Ειναι πραγματικα πολυ απλη κατασκευη!!!Δοκιμαστε το!!! 


Για οποιαδηποτε απορια εχετε,μπορειτε να αφησετε σχολιο η να στειλετε email και εγω θα σας απαντησω το γρηγοροτερο..Να σας ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου για τα σχολια σας και τη θερμη σας υποδοχη σε αυτο το καινουργιο μας ξεκινημα. Ευχομαι να εχετε μια υπεεεεροχη εβδομαδα.

misirlou misirlou

Ετικέτες , ,