GIVEAWAY WINNERS(handmadeart2)



ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!ΟΛΕ![τσιμουδια  ζαργαααανα]



Αργησαμε λιγο ...δε λεω....αλλα τα καταφεραμε!!!!...Εχουμε τους νικητες του giveway!!!
Η κληρωση  εγινε απο το χερακι της κορουλας μου και το.... χειροκινητο Random.org εβγαλε  με τυχαια σειρα τις παρακατω 9 νικητριες!!!Ναι τελικα τα δωρακια αυτου του giveaway μας ειναι 9!!!
Οι τυχερες επομενως ειναι :

Ποδηλάτισα
meanan
lefkothea
dimitra
maria
Ολυμπία
Μαρία
Ηelengr
Maria N

Παρακατω παραθετουμε και τα σχολια  γραψανε για να τα ξαναθυμηθουνε!
Ποδηλάτησα είπε...
Για τα δωράκια… τι να κάνουμε θα περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο!!! Δεν νομίζω όμως μέχρι τότε να μην δούμε καμία δημιουργία σας??? Τέλος πάντων… όπου πάτε να περάσετε καλά… Καλό & Χαρούμενο Καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!
meanan είπε...
Ενταξει θα περιμενουμε τοσο πολυ.Ακομα και οσοι δεν πανε διακοπες γιατι κανουν μετακομιση(δηλαδη εγω)Ενα μονο Σ/Κ στα Ψαρα εχω παει....
Lefkothea είπε...
κοριτσια καλημερα....λοιπον,πολυ καλη η ιδεα του Σεπτεμβρη...και αναρωτιομουν αν μονο εγω δεν προλαβαινω τωρα που καλοκαιριασε και πηραμε τις παραλιες σβαρνα....καλο καλοκαιρι και καλες και ομορφες δημιουργιες...και για τους τυχερους που εχουν κλεισει διακοπες...ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!
  
dimitra είπε...
κοριτσάκια καλό καλοκαίρι να εχετέ!!!Να περάσετε super!!!ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια που αφού θα είναι απο τα χεράκια σας θα είναι τέλεια!!!!
Ολυμπία είπε...
Καλό καλοκαίρι κοριτσάρες !!! ΦΙΛΙΑ!
Μαρια είπε...
Σας θαυμαζουμε απο μακρυα αλλα καποτε θα ηταν ωραια να σας δουμε και απο κοντα εδω στο Βολο! Πολλες ευχες για ενα ξεκουραστο καλοκαιρι!
Helengr είπε...
Καλημέρα και καλό φθινόπωρο. Σας εύχομαι επίσης να έχετε έμπνευση για πολλές καταπληκτικές δημιουργίες και περισσότερους αναγνώστες. Παρακολουθώ την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία σας.
Maria N. είπε...
Eγω σχόλιο άφησα;;;;Δεν άφησα;;;Count me in pleease! Φιλάκια πολλά.
maria είπε...καλο καλοκαιρι σε ολους!! να περασουμε πολυ πολυ ομορφα!!♥‿♥ ♥‿♥ ♥‿♥ 
 
 
     
Κοριτσια μας γλυκα συγχαρητηρια και παντα τυχερες! 
φιλια πολλα 
maria - misirlou 

Ετικέτες